Digi lansează operațiuni în Spania

Digi lansează operațiuni în Spania
scris 19 sep 2018

Digi Communications a anunțat că va furniza servicii de internet și telefonie fixă în Spania.

Digi Spain Telecom SLU, filiala din Spania a companiei Digi Communications (DIGI), a lansat astăzi propriile servicii de internet fix și telefonie fixă în baza unui contract indirect de acces de tip NEBA încheiat cu operatorul de servicii Telefonica din Spania, societate prin care Digi a dobândit acces la infrastructura de tip FTTH și ADSL

In prima etapă, serviciile de internet fix și telefonie fixa vor fi comercializate clienților interesați din Madrid. Pe viitor, Digi Spania va extinde disponibilitatea acestor servicii și în acele provincii din Spania unde serviciile mobile furnizate de Digi Spania se bucura de o penetrare favorabilă.

Digi Communications, care în România deține operatorul telecom RCS & RDS, furnizează deja în Spania servici de telecomunicații mobile, iar conform ultimei raportări preliminare, filiala respectivă a obținut în primele 6 luni ale acestui an venituri de 57,0 milioane euro, în urcare cu 35,1% față de cele de 42,2 milioane euro de la S1 2017.

Veniturile și profitul proprietarului PRO TV în România continuă să crească. România, a doua piață pentru grup, după Cehia. La un curs de schimb stabil, veniturile CME în România au scăzut însă CITEȘTE ȘI Veniturile și profitul proprietarului PRO TV în România continuă să crească. România, a doua piață pentru grup, după Cehia. La un curs de schimb stabil, veniturile CME în România au scăzut însă

Compania mai are o prezență relevantă pe piața din Ungaria unde anul trecut a achiziționat societatea locală Invitel Tavkozlesi pentru suma de 200 milioane de euro.

Digi este listată la cota Bursei de Valori București din luna mai a anului trecut, iar traiectoria în piața secundară a fost coerent descendentă. Ultimul preț de închidere de 29,00 lei/acțiune, este cu 27,5% sub cel de 40,00 lei/acțiune al ofertei publice care a adus emitentul la cota BVB și conferă operatorului telecom o capitalizare bursieră de 2,90 miliarde lei (623,33 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
digi communications
rcs&rds
spania
bvb
bursa