Vino la WeLoveDigital.forum pe 28-29 martie să afli în premieră cele mai noi tendințe din industria digitală

Vino la WeLoveDigital.forum pe 28-29 martie să afli în premieră cele mai noi tendințe din industria digitală
scris 8 mar 2016

Schimbările în domeniul digital se petrec cu rapiditate, iar în ultimii ani asistam la o adevărată revoluție prin inovație. Mobilul a înlocuit deja desktop-ul, social media a depășit search-ul, în timp ce aplicațiile tip instant message sunt mai accesate decât e-mailul. Pe de altă parte, evoluția continuă a tehnologiilor digitale creează noi așteptări din partea utilizatorilor. Așadar, ce urmează în domeniul digital?;

În perioada 28-29 martie, sub umbrela Profit.ro, va avea loc prima ediție WeLoveDigital.forum, un eveniment în care vizionari, start-up-uri, companii inovatoare în domeniul tehnologic, advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a explora tendințele care vor guverna industria digitală în următorii ani.

De la Video content  și Tehnologii innovative, la Antreprenoriat și Finanțare , de la eCommerce si ePayment, la Storytelling pentru nativii digitali și Strategie Digitală, sau de la Securitatea business-urilor online și UX, la content pentru mame și generația Z, WeLoveDigital.forum va asigura accesul la tendințele și inovațiile din domeniul digital, acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să ajungă la clienții săi mai repede și mai bine țintit.

Participanții WeLoveDigital.forum vor avea ocazia de a învăța mai multe despre creșterea unui business online de la o serie de specialiști de top din România și din Marea Britanie. Tudor Manea, Director General eMag, Florin Pravai, Agency head, Google; Robert Berza, Country Manager, Zoot; Andrei Pitiș, Fondator Vector Watch; Raluca Radu, Country Manager, Answer.ro; Ioana Anescu, Director Executiv IAB; Alex Negrea, General Manager, Social Smarts, Cosmin Năstasa, Managing Director, edge; Marius Ghenea, Director Investiții 3TS  sunt doar câțiva dintre speakerii care vor împărtăși audienței sfaturi practice și soluții aplicabile care vor permite fiecărui participant să înțeleagă ce acțiuni trebuie întreprinse azi pentru a crește business-ul de mâine.

Cu peste 20 ani de experiență în domeniul digital și mii de ore de consultanță și training pentru clienți ca IAB UK &Ireland, Telegraph Media Group, Guardian Media Group, Conde Nast, Hearst, Time Inc, Publicitas, British Airways, Mindshare,  Ryanair, Steve Thompson, vine în România pentru a  susține un workshop de programmatic trading. În cadrul acestui workshop, Thompson va oferi audienței insights utile care pot reașeza eficient raporturile dintre branduri și consumatori pe internet, pot crește veniturile pentru site-urile «vii» și active, pentru publisheri, pentru bloggeri și proprietari de conținut relevant, contribuind la o eficiență sporită a investiției brandurilor în comunicare.

WeLoveDigital.forum vine cu un concept complex, cele două zile de eveniment îmbinând paneluri, sesiuni de dezbateri cu workshop-uri și o expoziție destinată celor interesați să își promoveze business-ul și să atragă noi parteneri de afaceri.

Participanții nu își vor irosi timpul. Fiecare invitat va avea posibilitatea de a selecta panelurile și sesiunile de dezbateri sau workshop-urile (Programatic for advertisers, Engaging Digital Natives, Video content for YouTube by Google), în funcție de timpul pe care îl are la dispoziție și de subiectele care îl interesează cel mai mult.

În plus, cei care se înscriu la eveniment  până pe 16 martie beneficiază de 25% discount.

Programul forumului este disponibil pe site-ul evenimentului. Pentru înscrieri și informații suplimentare, accesați pagina dedicată.

Oricât de multe știi despre Internet și afaceri digitale și orice vrei să obții, WeLoveDigital.forum  te va ajuta să ajungi acolo mai rapid și mai eficient!

WeLoveDigital.forum… and You Should Too!

Vino la WeLoveDigital.forum pe 28-29 martie să afli în premieră cele mai noi tendințe din industria digitală

viewscnt
Afla mai multe despre
profit.ro
eveniment
welovedigital
forum