Visual Fan, care deține brandul Allview, preia 12% din Headlight Solutions

Visual Fan, care deține brandul Allview, preia 12% din Headlight Solutions
scris 29 iul 2021

Compania brașoveană Visual Fan, care deține brandul Allview, a preluat 12% din Headlight Solutions,  companie de tehnologie specializată în cercetare-dezvoltare.

Headlight, companie fondată în 2013, a înregistrat la nivelul anului 2020 o cifră de afaceri de 59 milioane de lei (12,03 milioane de euro), din proiecte ce includ soluții software complexe și hardware custom-made.

Waze va oferi mai multe informații despre obstacolele de pe trasee CITEȘTE ȘI Waze va oferi mai multe informații despre obstacolele de pe trasee

„Parteneriatul dintre Visual Fan și Headlight Solutions marchează începutul unui proces de extindere a portofoliului de produse și servicii ale celor două companii, prin dezvoltarea de tehnologii avansate care vor fi utilizate în proiecte comune sau individuale. Astfel, primele proiecte demarate împreună vizează pătrunderea în noi industrii care urmează un proces de digitalizare, prin care vom oferi produse și soluții inovatoare bazate pe Inteligența Artificială,” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

FOTO Microsoft pregătește un nou smartphone, cu două ecrane CITEȘTE ȘI FOTO Microsoft pregătește un nou smartphone, cu două ecrane

Compaia Visual Fan a fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
headlight solutions