Vodafone și Microsoft își unesc forțele pentru a accelera digitalizarea sectoarelor public și privat din România

Vodafone și Microsoft își unesc forțele pentru a accelera digitalizarea sectoarelor public și privat din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 28 mar 2023

Vodafone și Microsoft semnează astăzi un Memorandum de Înțelegere cu scopul de a accelera digitalizarea sectoarelor public și privat din România. Cele două companii vor coopera pentru dezvoltarea de programe de digitalizare, cercetare, inovație și responsabilitate socială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Colaborarea dintre Vodafone și Microsoft, expertiza acestora și resursele reunite vor putea aduce beneficii semnificative cetățenilor și afacerilor din România.

„Digitalizarea este pasul major prin care România poate avansa în ritm accelerat. Pentru tot ce ține de digitalizare, de la educație, laboratoare de cercetare și inovare și proiecte majore ce pot schimba radical infrastructura, contăm de acum și pe un partener puternic, Microsoft, ce ne va însoți pe drumul nostru de a aduce tehnologia mereu mai aproape de români”, afirmă Achilleas Kanaris, CEO, Vodafone România.

Cele două companii vizează creșterea calității educației și susțin tranziția accelerată spre  abilitățile digitale și folosirea tehnologiei. De asemenea, scopul memorandumului include și implementarea unor proiecte specifice cercetării, dezvoltării, transferului tehnologic și dezvoltării capitalului 

"Microsoft continuă să susțină și se angajează față de România, guvernul său, afacerile și oamenii în inovațiile digitale, strategia cloud și agenda de competențe tehnologice pentru a accelera transformarea digitală. Parteneriatele puternice bazate pe o misiune comună, cum ar fi această colaborare cu Vodafone România, sunt vitale pentru a contribui la crearea unui impact de durată, pentru a permite atât sectorului privat, cât și cel public să conducă schimbări sistemice și să progreseze către un viitor mai incluziv, echitabil și durabil”, a declarat Bogdan Putinică, General Manager, Microsoft România.

Microsoft România și Vodafone România vor coopera și pentru organizarea unor evenimente relevante în domeniul digitalizării, inovației, IT, tehnologiei și telecomunicațiilor, precum seminariile, atelierele și cursurile online.

Material susținut de Vodafone

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
microsoft