Watch Series 5 este primul smartwatch Apple cu ecran aprins tot timpul

Watch Series 5 este primul smartwatch Apple cu ecran aprins tot timpul
scris 11 sep 2019

Noul ceas inteligent al celor de la Apple arată la fel ca cel vechi, dar se comportă mai mult ca un ceas obișnuit.

Alături de iPhone 11 și un nou iPad, Apple a prezentat marți seara și un model de Watch, ajuns deja la a cincea generație.

Noul smartwatch are același design și aceleași dimensiuni ca versiunea anterioară, însă se laudă cu o facilitate care-l aduce mai aproape de ceea ce ar trebui să facă un ceas: să arate în permanență timpul.

Watch Series 5 folosește ceea ce Apple numește always-on display - un ecran care stă aprins tot timpul și afișează ora, alături de alte informații alese de utilizator.

VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele

Chiar și cu ecranul aprins tot timpul, Apple spune că noul său cea are aceeași autonomie ca modelul vechi, de 18 ore. Pentru aceasta, ecranul va folosi o luminozitate redusă în majoritatea timpului, luminozitate care este adusă la normal atunci când utilizatorul se uită la ceas.

Apple a creat pentru acest model cadrane noi, care să fie folosite în noul mod always-on. Va exista o versiune cu finisaje din aluminiu reciclat și una cu finisaje din titan.

Noul ceas nu include funcțiile de monitorizare a somnului despre care se vorbea înainte de lansare oficială, însă include un compas care afișează tot timpul direcția, altitudinea și alte informații de orientare.

Watch Series 5 va fi disponibil din 20 septembrie și va costa 399 dolari în cazul versiunii fără conexiune de date și 499 de dolari în cazul ceasului cu date mobile.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ceas
smartwatch
watch