WhatsApp îmbunătățește suportul pentru wallpapere

WhatsApp îmbunătățește suportul pentru wallpapere
scris 2 dec 2020

Cei peste 2 miliarde de utilizatorii WhatsApp vor putea în curând să-și aleagă propriul wallpaper pentru fiecare fereastră de chat în parte.

În ciuda faptului că sunt așteptate îmbunătățiri mai importante de la WhatsApp, precum integrarea cu Instagram și Messenger sau o aplicație nativă pentru desktop, aparent wallpaper-ele reprezintă o prioritate pentru produsul deținut de Facebook.

Astfel, WhatsApp a anunțat mai multe noutăți legate de wallpaper-ele pe care utilizatorii le pot folosi, în frunte cu posibilitatea alegerii unui wallpaper pentru fiecare fereastră în parte.

Surpriză - Samsung poate renunța anul viitor la gama de telefoane premium Galaxy Note CITEȘTE ȘI Surpriză - Samsung poate renunța anul viitor la gama de telefoane premium Galaxy Note

Cei care nu sunt deranjați de o imagine care să facă mai dificilă citirea mesajelor pot acum să stabilească un wallpaper pentru fiecare chat în parte, ceea ce ar putea ajuta la diferențierea mai ușoară a ferestrelor.

Scrierea, din greșeală, altei persoane, este o problemă frecventă pentru utilizatorii aplicațiilor de chat. Wallpaper-ele diferite ar putea ajuta utilizatorii să nu mai facă acest gen de confuzii.

Utilizatorii vor putea seta wallpapere diferite pentru dark mode și light mode, ceea ce este important, deoarece și culoarea textului este diferită în cele două moduri, iar un wallpaper nepotrivit ar putea face textul dificil de citit.

Cu aceeași ocazie, WhatsApp ajunge să ofere și mai multe imagini pe care utilizatorii le pot folosi ca wallpaper, fiind adăugate, în principal, fotografii de arhitectură și peisaj.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
wallpaper