WhatsApp lansează mai multe funcții care cresc funcționalitatea grupurilor de discuții

WhatsApp lansează mai multe funcții care cresc funcționalitatea grupurilor de discuții
scris 18 mai 2018

WhatsApp tocmai a anunțat o serie întreagă de noi facilități, toate orientate către grupurile de discuții la care participă mai mulți utilizatori.

În primul rând, grupurile au acum un câmp pentru descrieri, pe care administratorii îl pot folosi pentru a prezenta pe scurt tema de discuții și completa regulile pe care membrii trebuie să le respecte. Această descriere va fi afișată în partea de sus a ecranului în momentul în care un utilizator intră într-un grup nou.

Administratorii grupurilor pot acum limita funcțiile disponibile membrilor obișnuiți ai grupurilor. De exemplu, un administrator poate bloca anumitor utilizatori opțiunile de redenumire a grupului, modificare a descrierii sau schimbare a pictogramei.

Grupurile de discuții din WhatsApp vor afișa acum un buton cu simbolul „@” care facilitează accesul la un fel de rezumat personal, unde utilizatorul poate vedea toate mesajele care l-au vizat direct câtă vreme nu fost atent.

Ministrul Comunicațiilor deschide WeLoveDigital.forum CITEȘTE ȘI Ministrul Comunicațiilor deschide WeLoveDigital.forum

În fine, acum există o funcție de căutare a membrilor, utilă în mod special în grupurile mari. Cu ajutorul acesteia, poate fi căutat un anumit membru și inițiată o discuție privată cu el.

Acestea sunt primele noutăți pe care WhatsApp le primește după plecarea fostului CEO și co-fondator Jan Koum. Cei de la WhatsApp spun că noile funcții vin ca urmare a cererii mari din partea utilizatorilor aplicației.

Deși numără doar 200 de milioane de utilizatori, față de cei 1.5 milioane pe care îi are WhatsApp, în ultima vreme Telegram a fost preferată de mulți pentru suportul superior pe care îl oferă grupurilor de discuții.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
whatsapp
chat