WhatsApp permite salvarea mesajelor care dispar

WhatsApp permite salvarea mesajelor care dispar
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 apr 2023

Mesajele setate să dispară după o perioadă de timp vor putea fi salvate pe WhatsApp, dar doar dacă este de acord și persoana care le-a trimis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WhatsApp a adus o mică dar semnificativă modificare modului în care funcționează mesajele care dispar - mesaje pe care cel care le trimite le-a setat să fie șterse automat după o anumită perioadă de timp.

De acum înainte, destinatarul va avea opțiunea să salveze punctual unele din mesajele care dispar. Această opțiunea este afișată la o apăsare prelungă a unui mesaj de acest tip.

Samsung Electronics trebuie să plătească producătorului de cipuri Netlist peste 300 milioane dolari pentru brevete CITEȘTE ȘI Samsung Electronics trebuie să plătească producătorului de cipuri Netlist peste 300 milioane dolari pentru brevete

Însă, în momentul în care destinatarul încearcă să salveze un astfel de mesaj, cel care l-a trimis primește o notificare prin care este întrebat dacă permite sau nu salvarea mesajului respectiv.

În acest fel, persoana care a trimis mesajele sensibile are ultimul cuvânt, putând decide dacă destinatarul poate sau nu să salveze pentru a citi mai târziu unul dintre mesajele primite astfel.

Dacă autorul este de acord, destinatarul poate apoi folosi funcția Bookmark pentru ca, ulterior, să găsească mesajul salvat astfel în secțiunea dedicată acestor mesaje.

Noua funcționalitate va fi implementată treptat în următoarele săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
mesaje care dispar
chat