WhatsApp va permite ștergerea mesajelor trimise din greșeală

WhatsApp va permite ștergerea mesajelor trimise din greșeală
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 sep 2017

Utilizatorii WhatsApp vor putea în curând să șteargă mesajele trimise greșit sau neintenționat înainte ca destinatarul să apuce să le citească.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

WhatsApp testează în prezent o nouă facilitate care va permite ștergerea rapidă a mesajelor trimise din greșeală. Această opțiune a fost observată de mai mulți utilizatori înainte de a fi anunțată oficial.

Pentru această funcție cei de la WhatsApp au configurat un server care se va ocupa special de tranziția și stocarea temporară mesajelor. Înainte ca noua facilitate să fie lansată oficial, inginerii companiei trebuie să se asigure să serverul funcționează corect.

Se pare că funcția se va numi “Delete for Everyone” și va funcționa atât pentru convorbirile individuale, cât și pentru grupuri.

iPhone X suportă încărcarea rapidă, însă aceasta presupune cumpărarea unor accesorii suplimentare CITEȘTE ȘI iPhone X suportă încărcarea rapidă, însă aceasta presupune cumpărarea unor accesorii suplimentare

O atenție specială în cazul acestei funcții trebuia acordată notificărilor. Dacă ștergerea mesajelor nu este o mare dificultate, cei de la WhatsApp au luat în considerare mai multe variante în ceea ce privește notificările.

În cele din urmă, s-a optat pentru înlocuirea mesajului șters cu un text generic, de genul „Message Deleted”. Acesta va apărea în locul mesajelor șterse atât în cadrul convorbirilor, cât și în notificări.

WhatsApp nu este prima aplicație de chat care vine să ofere posibilitatea ștergerii mesajelor trimise din greșeală. Înainte sa, produse precum Telegram, Vider sau WeChat le-au oferit utilizatorilor lor o astfel de funcție.

Nu există deocamdată o estimare oficială a lansării acestei funcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
whatsapp