X va renunța la funcționalitatea Circles

X va renunța la funcționalitatea Circles
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 sep 2023

Pe 31 octombrie, X va înceta să mai ofere opțiunea Circles, care permitea limitarea vizibilității posturilor la nivelul unui grup de utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

X, fostă Twitter, anunță că va renunța la funcția Circles. Aceasta va mai fi disponibilă până pe 31 octombrie, data de la care nu va mai putea fi folosită de utilizatorii platformei.

Circles reprezenta o opțiune prin care utilizatorii puteau crea o listă de persoane, pe care să o aleagă în momentul publicării unui post, pentru ca postul respectiv să poată fi văzut doar de cei din listă.

Bluesky a crescut cu 5% în ziua în care Elon Musk anunța că X va fi accesat doar contracost CITEȘTE ȘI Bluesky a crescut cu 5% în ziua în care Elon Musk anunța că X va fi accesat doar contracost

Facilitatea pe care X se pregătește să o dezactiveze aduce aminte de Google+, care, în scurtul timp în care a funcționat, a oferit posibilitatea creării mai multor cercuri de prieteni.

Circles a fost lansată în august 2022, pe vreme când platforma socială încă se numea Twitter, iar Elon Musk nu era proprietarul acesteia.

Compania nu a oferit un motiv pentru care renunță la funcționalitatea Circles.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter
elon musk
circles