Yahoo Groups va fi închis la jumătatea lunii decembrie, după 20 de ani de la lansare

Yahoo Groups va fi închis la jumătatea lunii decembrie, după 20 de ani de la lansare
scris 14 oct 2020

Sistemul electronic de mesagerie Yahoo Groups va fi închis la jumătatea lunii decembrie, după 20 de ani de la lansare, a anunțat Yahoo!.

El a fost lansat pentru a conecta oamenii în jurul intereselor comune. „Ne-am ajutat utilizatorii să navigheze prin noi orașe, să păstreze legătura cu prietenii și colegii, să capete noi cunoștințe și, cel mai important, să dezvolte conexiuni pe care poate le pierduseră sau nu le-au avut vreodată”, se arată în mesajul transmis de companie.

Românii nu evită să furnizeze informații personale către rețelele de socializare sau servicii profesionale CITEȘTE ȘI Românii nu evită să furnizeze informații personale către rețelele de socializare sau servicii profesionale

„Am decis să închidem Yahoo Groups pe 15 decembrie 2020. Yahoo Groups a înregistrat un declin continuu în ceea ce privește utilizarea în ultimii câțiva ani. (...) Mulțumim pentru că ne-ați ajutat să construim una dintre primele comunități digitale”, scrie News.ro.

Începând cu 15 decembrie 2020, site-ul Yahoo Groups va fi închis și membrii platformei nu vor mai putea primi sau transmite e-mail-uri de pe Yahoo Groups.

Compania a elaborat și o pagină unde utilizatorii pot găsi mai multe informații.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo groups
mesagerie