YouTube lansează noi facilități pentru abonații Premium

YouTube lansează noi facilități pentru abonații Premium
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 apr 2023

Utilizatorii care aleg să plătească pentru abonamentul lunar YouTube Premium, vor avea câteva noi facilități suplimentare, în frunte cu o calitate video mai bună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

YouTube a anunțat o serie de noi beneficii pentru abonații Premium, menită să facă mai interesant abonamentul vândut și să crească numărul abonaților.

De departe cea mai interesantă nouă facilitate este o setare de calitate pentru unele dintre clipurile video găzduite de YouTube, numită 1080p Premium.

Twitter afișează mai puține reclame pentru abonați CITEȘTE ȘI Twitter afișează mai puține reclame pentru abonați

Spre deosebire de clipurile la rezoluție FHD obișnuită, 1080p Premium, conform descrierii oficiale, are un bitrate mai mare, care face ca imaginea să fie mai clară, inclusiv în cazul filmărilor care au multă mișcare, precum cele din sport sau gaming.

Noua opțiune marchează prima diferență la nivel de calitate video pe care YouTube o face între utilizatorii săi obișnuiți și cei care plătesc un abonament lunar.

Dincolo de aceasta, YouTube suportă, în sfârșit, SharePlay pe iPhone. Această facilitate, care amintește de perioada pandemică, permite utilizatorilor aflați la distanță să urmărească o filmare în același timp.

În fine, tot exclusiv pentru abonați, YouTube promite un plus de control pentru lista de clipuri care urmează să fie redate.

Un abonament individual YouTube Premium costă 26 de lei pe lună în România și include beneficii precum accesul la YouTube Music, blocarea reclamelor și redarea în fundal.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
premium
video
abonament