YouTube lansează pe desktop noua opțiune video „1080p îmbunătățit”

YouTube lansează pe desktop noua opțiune video „1080p îmbunătățit”
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 aug 2023

Abonații YouTube Premium pot folosi nouă facilitate de streaming „1080p enhanced” și pe desktop-uri, după lansarea pe mobil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În luna aprilie, YouTube lansa opțiunea 1080p enhanced pe Android și iOS, ca un nou imbold pentru a-i face pe utilizatori să se aboneze, pe lângă numărul enorm de reclame din versiunea gratuită.

1080p enhanced este o opțiune video superioară tradiționalei 1080p, cel puțin conform YouTube, care spune că noua opțiune are un bitrate mai mare.

Google va alerta utilizatorii când în motorul de căutare apar informații personale CITEȘTE ȘI Google va alerta utilizatorii când în motorul de căutare apar informații personale

Opțiunea este acum disponibilă și în browser-ele de desktop pentru abonații Premium. Cei care nu sunt abonați, vor fi încurajați să se aboneze dacă vor încerca să dea click pe aceasta.

YouTube promite că noua opțiune va putea în curând să fie folosită și pe așa-zisele dispozitive de sufragerie, precum stick-urile de streaming Chromecast și consolele de jocuri.

Prin intermediul opțiunii 1080p enhanced, YouTube încearcă să determine mai mulți oameni să plătească pentru proaspăt scumpitul, în unele regiuni, abonament Premium.

În România, YouTube Premium costă de la 26 de lei pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
premium
video
1080p