Zoom a investit încă 30 milioane dolari în Neat, din Norvegia

Zoom a investit încă 30 milioane dolari în Neat, din Norvegia
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2021

Zoom a mai investit 30 de milioane de dolari în Neat, un producător de echipamente pentru conferințele video din Norvegia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În total, cu această sumă, Zoom a investit 41 de milioane de dolari în această companie, conform crn.

Luna trecută, acțiunile Zoom Video Communications Inc au scăzut cu 11%, după ce compania a oferit perspective prudente privind afacerile în acest trimestru, chiar dacă a raportat rezultate financiare solide datorate faptului că milioane de persoane continuă să folosească aplicația de videoconferințe online.

În trimestrul doi din 2021, compania americană a înregistrat pentru prima dată venituri de un miliard de dolari, iar pentru perioada iulie-septembrie 2021 se așteaptă la venituri între 1,015 și 1,020 miliarde de dolari, în timp ce analiștii estimează 1,013 miliarde de dolari, conform datelor Refinitiv.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Zoom, care se confruntă cu o concurență din partea platformelor Webex (Cisco) și Microsoft Teams, a avertizat că se așteaptă la un declin al veniturilor de la clienții care au zece angajați sau mai puțin. Aceste grup este alcătuit în principal din IMM-uri care plătesc lunar facturile.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Câștigurile ajustate în trimestrul trei din 2021 ar urma să se situeze între 1,07 și 1,08 dolari pe acțiune, a informat Zoom, în timp ce analiștii se așteaptă la 1,09 dolari per titlu.

În perioada aprilie-iunie, Zoom a înregistrat un profit de 1,04 dolari pe acțiune, la venituri de 1,02 miliarde de dolari, ambele mai ridicate decât estimau analiștii.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Zoom, software dedicat apelurilor video între utilizatori, este folosit de milioane de utilizatori din întreaga lume, de la lecțiile online ale profesorilor, la întâlniri de afaceri, pe fondul măsurilor adoptate de autorități pentru limitarea pandemiei de coronavirus (COVID-19). 

viewscnt
Afla mai multe despre
zoom
videoconferinta