Zoom va putea fi folosit pe televizoarele Bravia

Zoom va putea fi folosit pe televizoarele Bravia
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 iun 2023

Sony anunță implementarea suportului pentru serviciul de comunicare Zoom pe televizoarele pe care le vinde sub brandul Bravia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația Zoom pentru Android va putea fi instalată pe televizoarele Bravia, în curând, anunță producătorul japonez.

Deși pandemia s-a terminat, iar multe companii nu mai vor să audă de lucrul de la distanță, Sony crede că există încă suficientă valoare în comunicarea video, mai ales prin intermediul unui ecran mare.

UE vrea ca telefoanele mobile și tabletele vândute pe piața europeană să fie mai durabile și mai ușor de reparat CITEȘTE ȘI UE vrea ca telefoanele mobile și tabletele vândute pe piața europeană să fie mai durabile și mai ușor de reparat

Dincolo de conexiunea la internet, o altă cerință pentru apelurile video pe televizoarele Bravia va fi achiziționarea unei camere Bravia, care costă 200 de dolari.

Dincolo de facilitarea comunicării video pe televizoare, Bravia Cam încearcă să-și justifice prețul și prin alte facilități, precum controlarea de la distanță, prin gesturi, a televizorului, reglarea imaginii și a sunetului în funcție de distanța vizionării și alertarea părinților în momentul în care copiii se uită la televizor de la o distanță prea mică.

Sony nu oferă o dată exactă pentru disponibilitatea aplicației Zoom pe televizoarele Bravia, dar promite că aceasta va putea fi instalată „din această vară”.

viewscnt
Afla mai multe despre
zoom
sony
televizoare
bravia