Amazon.com lucrează la o aplicație de sine stătătoare pentru vizionarea conținutului sportiv

Amazon.com lucrează la o aplicație de sine stătătoare pentru vizionarea conținutului sportiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2022

Amazon.com lucrează la o aplicație de sine stătătoare pentru vizionarea conținutului sportiv, a raportat The Information, citând o sursă care cunoaște direct acest plan, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Sportul rămâne una dintre cele mai mari atracții pentru vizionarea în direct, deoarece publicul din SUA trece din ce în ce mai mult de la abonamentele la TV cu plată la aplicațiile de streaming, scrie News.ro.

GRAFICE Creditarea populației a răcit. Firmele scapă de împrumuturile în lei și fug către valută CITEȘTE ȘI GRAFICE Creditarea populației a răcit. Firmele scapă de împrumuturile în lei și fug către valută

Mișcarea va completa probabil efortul Amazon de a dubla programele sportive oferite prin serviciul său Prime Video, un canal cheie pentru a atrage consumatorii către platforma sa de cumpărături.

Amazon deține deja drepturile de a reda competiții sportive în flux, inclusiv franciza National Football League din Thursday Night Football și meciurile de fotbal din Premier League din Marea Britanie, și va putea să concureze mai bine cu liderul streamingului sportiv Walt Disney.

Săptămâna trecută, YouTube, divizie a grupului Alphabet, a semnat, de asemenea, un acord pe mai mulți ani pentru a difuza exclusiv pachetul de meciuri Sunday Ticket al NFL în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon.com
sport