Anca Budinschi se alătură echipei Prima TV

Anca Budinschi se alătură echipei Prima TV
scris 25 sep 2020

Anca Budinschi se alatură echipei Prima TV în poziția de Director de programe, urmând să facă parte din board-ul companiei. Anca Budinschi are o experiență de peste 20 de ani în televiziune, timp în care a deținut funcții importante de business în ProTV, fiind de-a lungul timpului Director executiv, Director general și Director de programe.

„Ne bucurăm că o profesionistă cum este Anca Budinschi a acceptat să facă parte din noul proiect Prima TV. Într-un business cum este televiziunea este determinant să reușești să aduci oameni valoroși, cu experiență în domeniu, iar Anca Budinschi face parte dintr-un grup restrâns de persoane care pot avea o viziune nouă. Este un asset și cu siguranță va aduce plus valoare unui brand atât de important în piața de televiziune, cum este Prima TV.” a declarat Orlando Nicoară, membru al board-ului. 

Actorul Bebe Cotimanis va fi vocea Prima TV CITEȘTE ȘI Actorul Bebe Cotimanis va fi vocea Prima TV

Clever Business Transilvania a preluat în septembrie Prima TV și a adăugat portofoliului său o televiziune generalistă. Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomșa, mai conține televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar și site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro și profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
anca budinschi
prima tv