CNN+ , închis după doar câteva săptămâni de la lansare

CNN+ , închis după doar câteva săptămâni de la lansare
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2022

Warner Bros. Discovery va închide serviciul de streaming CNN+ pe 30 aprilie, după doar câteva săptămâni de la lansarea acestuia, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Șeful CNN+, Andrew Morse, va părăsi Warner Bros. Discovery, potrivit unor persoane apropiate situației, scrie News.ro.

Tranzacție - Rețeaua de fitness World Class România a fost vândută CITEȘTE ȘI Tranzacție - Rețeaua de fitness World Class România a fost vândută

WarnerMedia a lansat serviciul de știri independent cu mai puțin de o lună în urmă, pe 29 martie. Noul șef al CNN, Chris Licht, a lucrat în culise cu alți directori ai Warner Bros. Discovery, timp de mai multe săptămâni, pentru a analiza o strategie de streaming pentru CNN, a spus una dintre persoane.

Decizia de a închide CNN+ se bazează pe recomandarea sa, a spus persoana.

Licht va prealua oficial conducerea CNN pe 1 mai.

CNN a investit deja sute de milioane de dolari în noi talente și programare pentru CNN+. O parte din aceaste programe se vor muta la HBO Max, iar alte programe pot fi transmise pe CNN.com, a spus una dintre persoane.

Unele talente noi ar putea avea roluri pe postul liniar CNN, a spus persoana, adăugând că Licht va lua aceste decizii în săptămânile următoare.

Conducerea Warner Bros. Discovery dorește să folosească programele CNN pentru a consolida un pachet de streaming mai mare, care va combina cele mai bune programe din WarnerMedia și Discovery, după cum a relatat anterior CNBC.

CNN+ a avut mai puțin de 10.000 de telespectatori activi zilnic la aproximativ două săptămâni de la lansare, a relatat CNBC săptămâna trecută.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnn+
streaming