Cursa iubirii, în această toamnă la Prima TV

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2023

Cursa iubirii este o competiție în care 12 cupluri intră în aventura vieții lor, un reality show săptămânal, ale cărui filmări au început deja. Emisiunea este un format propriu, o producție Prima TV.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

12 cupluri intră în aventură, dar aventura le va demonstra dacă sunt cu adevărat un cuplu. Pot face față provocărilor? Se pot susține unul pe altul în momente de tensiune maximă? Nervii vor ceda ușor, lacrimile vor curge, competiția va atinge cote nebănuite și va genera situații la limită. Toate acestea se vor vedea în show-ul ce va fi difuzat în prime time, în toamnă, la Prima TV. Concurenții pleacă în aventură prin țară, iar în exercitiul de a-și testa relația vor avea alături un psiholog, Livia Popescu, cu ani mulți de experiență în terapia de cuplu. Acesta îi va îndruma pe tot parcursul emisiunii, la fiecare probă și de câte ori vor da de greu. Dacă, la final, vor demonstra că pot fi o echipă redutabilă, luptând cu succes, vor încasa și premiul cel mare - 15.000 de euro și o vacanță de o săptămână pe o insulă exotică.

Ministrul austriac de Interne a anunțat că se opune în continuare extinderii Schengen, într-o conferință de presă cu Cătălin Predoiu CITEȘTE ȘI Ministrul austriac de Interne a anunțat că se opune în continuare extinderii Schengen, într-o conferință de presă cu Cătălin Predoiu

Ghidul celor 12 cupluri si prezentatorul reality show-ului va fi Cove (Gabriel Coveșeanu). 

viewscnt
Afla mai multe despre
cursa iubirii
prima tv