Disney a format un grup de conținut internațional pentru a-și extinde serviciile de streaming la nivel global

Disney a format un grup de conținut internațional pentru a-și extinde serviciile de streaming la nivel global
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 ian 2022

Walt Disney Company a format un grup de conținut internațional pentru a-și extinde serviciile de streaming la nivel global, acesta urmând să fie condus de directorul pentru streaming Rebecca Campbell, care va fi subordonată directorului general Bob Chapek, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Conținutul foarte bun este cel care determină succesuș serviciilor de streaming și sunt încântată să am oportunitatea de a lucra și mai strâns cu creatori talentați de pe piațele noastre internaționale, care produc povești noi cu relevanță locală, spre mulțumirea audienței noastre la nivel global”, a afirmat Campbell într-un comunicat.

FOTO Se poate și mai mult: O pensionară a primit o factură la gaze de peste 33 milioane lei CITEȘTE ȘI FOTO Se poate și mai mult: O pensionară a primit o factură la gaze de peste 33 milioane lei

Numărul abonaților Disney a crescut în mod constant în ultimele câteva luni, dar nu în ritmul exploziv înregistrat în timpul pandemiei, scrie News.ro

În trimestrul patru fiscal, încheiat pe 2 octombrie 2021, Disney a atras 2,1 milioane de abonați pentru Disney+, în scădere de la 12,6 milioane în trimestrul anterior.

Cu toate acestea, Chapek a reiterat în noiembrie, la publicarea datelor, că obiectivul companiei este să ajungă la 230-260 de milioane de abonați ai Disney+ până în 2024.

Compania a anunțat miercuri că numărul total al abonaților serviciilor Disney+, ESPN+ și Hulu a depășit 179 de milioane la sfârșitul anului dfiscal 2021. Nu este clar care este numărul de abonați ai fiecărui serviciu.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney
streaming