Finala Roland Garros, difuzată de PRO TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Eurosport, pe locul doi, tot cu meciul Simonei Halep

Finala Roland Garros, difuzată de PRO TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Eurosport, pe locul doi, tot cu meciul Simonei Halep
scris 10 iun 2018

Finala Roland Garros, difuzată sâmbătă de PRO TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public - comercial, urban, național.

Pe durata finalei din Franța, PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public (comercial, urban, național).

Pe segmentul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 9.0 puncte de rating și 36.3% share, iar Eurosport 1, televiziunea clasată pe locul doi tot cu meciul de la Roland Garros, a obținut 4.5 puncte de rating și 18,4% share.

La nivel național, peste 1,3 milioane de români au susținut-o pe Simona, iar în minutul de aur de la 18:11, aproximativ 1,9 milioane de telespectatori așteptau cu emoții victoria tenismenei.

Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros. Performanța nu a mai fost reușită de 40 de ani de un jucător român CITEȘTE ȘI Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros. Performanța nu a mai fost reușită de 40 de ani de un jucător român

În platoul Știrile PRO TV, Andreea Esca i-a avut invitați pe Mihai Mironică și Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep, locul I WTA, a câștigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câștigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Afla mai multe despre
roland garros
simona halep
finala
protv
euro