Grupul de presă Sky desființează 1.000 de posturi în Regatul Unit

Grupul de presă Sky desființează 1.000 de posturi în Regatul Unit
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2024

Grupul britanic de presă Sky anunță că internționează să desființeze 1.000 de posturi în acest an, în Regatul Unit, în contextul în care o trecerea de la servicii prin satelit la servicii digitale înseamnă că are nevoie de mai puțini tehnicieni de specialitate, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Tot mai mulți clienți aleg” serviciile de televiziune pe Internet, ”care nu necesită instalații speciale, ceea ce ne-a condus să modificăm numărul de posturi de care vem nevoie pentru a en furniza serviciile”, anunță Sky într-o declarație transmisă AFP.

TikTok vrea mai multe filmări orizontale CITEȘTE ȘI TikTok vrea mai multe filmări orizontale

Cele aproximativ 1.000 de locuri de muncă desființate reprezintă aproape 4% dintre cei 20.000 de salariați ai hripului în Regatul Unit, scrie News.ro.

Sky Group, specializat în producția și difuzarea televizată - prezent în șaase țări europene - are în total 32.000 de angajați.

Această veste intervine la o zi după ce postul britanic de televiziune Channel 4 a anunțat o reducere a personalului cu 18% - aproximativ 200 de concedieri, și mutarea din sediul de la Londra, invocând o ”încetinire rapidă a economiei britanice și a cereri pe priața publicitară”.

viewscnt
Afla mai multe despre
sky
locuri de munca
concedieri