Jamie Oliver va lansa un nou show la Channel 4, televiziune căreia i se va dedica complet în următorii trei ani

Jamie Oliver va lansa un nou show la Channel 4, televiziune căreia i se va dedica complet în următorii trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2017

Bucătarul britanic Jamie Oliver va lansa un nou show culinar, intitulat ”Jamie’s Quick & Easy”, care va avea premiera în această toamnă la Channel 4, televiziune căreia i se va dedica complet în următorii trei ani, informează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Acordul a fost semnat în contextul în care Jamie Oliver a fost nevoit să închidă șase restaurante în acest an, scrie News.ro.

Premiera noului show, ”Jamie’s Quick & Easy”, care va avea opt episoade, va fi însoțită de lansarea unei cărți de bucate, publicată de editura Penguin.

”Uneori cele mai simple lucruri sunt cele mai bune – Nu îmi vine să cred că mi-a luat 20 de ani să înțeleg că trebuie să mă concentrez pe cinci ingrediente, combinații și tehnici spectaculoase, pentru a avea cea mai interesantă experiență în bucătărie”, a spus Jamie Oliver, cu referire la noul său show.

Bucătarul englez va realiza, de asemenea, un nou sezon de 12 episoade pentru emisiunea ”Jamie & Jimmy’s Friday Night Feast”.

Jamie Oliver și-a început cariera în televiziune la BBC, cu ”The Naked Chef” în 1999, înainte de a se angaja la Channel 4, în 2002, pentru a realiza emisiunea ”Jamie’s Kitchen”.

Bucătarul a motivat eșecul în managementul celor șase restaurante italiene pe care le-a închis recent prin numărul mai mic de persoane interesate să ia masa în oraș, costurile ridicate pentru pregătirea personalului și costurile ridicate pentru importul unor ingrediente de lux.

Google promite că va oferi clienților mai multe opțiuni în privința plasării reclamelor. Mai mulți clienți importanți și-au retras reclamele CITEȘTE ȘI Google promite că va oferi clienților mai multe opțiuni în privința plasării reclamelor. Mai mulți clienți importanți și-au retras reclamele

În 2015, Jamie Oliver a închis ultimul său magazin de mezeluri, după ce a închis alte două astfel de magazine în anul precedent. În 2014, a renunțat la o încercare de a revitaliza un local în care urma să servească mâncare tradițională britanică, închizând trei din cele patru restaurante cu specific britanic pe care le deținea.

Restaurantele reprezintă o parte importantă din ”imperiul” lui Jamie Oliver, reprezentând aproape trei sferturi - 115 milioane de lire sterline dintr-un total de 158 de milioane de lire sterline – din veniturile pe care bucătarul le-a obținut în total din afacerea sa în anul 2015, potrivit celor mai recente cifre oficiale date publicității.

Jamie Oliver plănuiește să deschisă 22 de restaurante în mai multe țări, din orașul german Düsseldorf în Reykjavik, capitala Islandei, precum și în Australia. Până la finalul anului, bucătarul plănuiește să aibă peste 100 de restaurante în întreaga lume.

Jamie Oliver, născut pe 27 mai 1975, în comitatul Essex din Anglia, este un maestru bucătar celebru în Marea Britanie, supranumit ”Naked Chef” (”Bucătarul dezbrăcat”). Este cunoscut în special pentru conceperea unor rețete pentru preparate sănătoase inspirate din gastronomia britanică tradițională. Celebritatea i-a adus numeroase contracte cu mai multe posturi de televiziune, unde prezintă show-uri culinare, și l-a ajutat să deschidă mai multe restaurante.

viewscnt
Afla mai multe despre
jamie oliver
channel 4