Jurnalistul Ovidiu Marincea este consilierul directorului Serviciului Român de Informații

Jurnalistul Ovidiu Marincea este consilierul directorului Serviciului Român de Informații

Sursa foto: emmazeicescu.ro

scris 18 aug 2015

Ovidiu Marincea, fost jurnalist la Realitatea TV, a fost numit consilier al directorului Serviciului Român de Informații, Eduard Helvig, începând din 17 august.

Acesta va coordona comunicarea publică a SRI, se arată într-un comunicat al instituției. Jurnalistul în vârstă de 36 de ani are experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune, lucrând la cotidianul Adevărul, revista Forbes sau Realitatea TV.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român", a afirmat Ovidiu Marincea.

”Îi urez  bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni. Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului” a declarat Eduard Helvig.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ovidiu marincea
sri
eduard helvig
realitatea tv