Jurnalistul Ovidiu Marincea este consilierul directorului Serviciului Român de Informații

Jurnalistul Ovidiu Marincea este consilierul directorului Serviciului Român de Informații

Sursa foto: emmazeicescu.ro

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2015

Ovidiu Marincea, fost jurnalist la Realitatea TV, a fost numit consilier al directorului Serviciului Român de Informații, Eduard Helvig, începând din 17 august.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta va coordona comunicarea publică a SRI, se arată într-un comunicat al instituției. Jurnalistul în vârstă de 36 de ani are experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune, lucrând la cotidianul Adevărul, revista Forbes sau Realitatea TV.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român", a afirmat Ovidiu Marincea.

”Îi urez  bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni. Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului” a declarat Eduard Helvig.

viewscnt
Afla mai multe despre
ovidiu marincea
sri
eduard helvig
realitatea tv