Televiziunea Nat Geo People va fi lansată în România la începutul lunii septembrie

Televiziunea Nat Geo People va fi lansată în România la începutul lunii septembrie
scris 11 aug 2015

Televiziunea Nat Geo People, ce face parte din portofoliul National Geographic Channels International, va putea fi urmărită din 1 septembrie 2015 de către telespectatorii români abonați la rețeaua Telekom.

Nat Geo People este o televiziune ce se adresează în principal publicului feminin și va difuza programe ce includ povești reale ale oamenilor din toată lumea. Nat Geo People va difuza programe în premieră, precum 50 Ways To Kill Your Mammy (50 de feluri să-ți bagi mama în sperieți), Ladyboys sau Doctor Pol.

"Suntem încântați să adăugăm în portofoliul nostru Nat Geo People din 1 septembrie 2015. După experiențele de succes avute în alte regiuni din Europa, Nat Geo People ajunge în România cu o abordare nouă a conținutului documentarelor, bazat pe experiențe emoționante ale unor oameni obișnuiți", a declarat Carlos Ortega, Senior Vice President FOX International Channels pentru Europa Centrală și de Est.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nat geo people
telekom
televiziuni romania