Naționala României se vede la Prima TV și PrimaPlay.ro

Naționala României se vede la Prima TV și PrimaPlay.ro

Credit foto: Sport Pictures

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2021

Prima TV, televiziunea generalistă parte a Grupului Clever, va difuza meciurile echipei reprezentative de fotbal a României în următorii 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 O superofertă pe placul microbiștilor, 20 de meciuri ale echipei naționale în perioada 2022-2026 vor fi pe Prima TV și primaplay.ro: preliminariile UEFA Euro 2024 și FIFA World Cup 2026, dar și meciuri din cele două ediții ale UEFA Nations League!

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

”Misiunea Prima TV este să ofere programe de calitate, iar partidele Naționalei de fotbal sunt parte din statementul stației noastre în fața publicului român, de a difuza conținut relevant pentru telespectatori. De aceea, din 2022, Prima TV va difuza meciurile echipei reprezentative, care cu siguranță vor stârni interesul iubitorilor fotbalului și ne vor poziționa în topul televiziunilor din România. Avem încredere că vom oferi transmisiuni de calitate, o acoperire editorială pe măsură și sperăm ca și rezultatele Naționalei să fie unele care să bucure suporterii români”, a declarat Simona Mazilescu, director operațional Prima TV.

Primele meciuri ale echipei naționale de fotbal a României transmise de Prima TV și primaplay.ro vor fi cele din timpul ediției UEFA Nations League. În iunie 2022 sunt programate primele 4 meciuri din această competiție. UEFA Nations League este importantă și prin prisma faptului că asigură calificarea, din play-off, la turneul final UEFA EURO 2024, care se va desfășura în Germania. Preliminariile UEFA EURO 2024 vor debuta în martie 2023.

Prima TV face parte din Grupul Media Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) și 7 site-uri (primaplay.ro, looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.ro, profit.ro, primatv.rofocusprimatv.ro și servuscluj.ro )

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
fotbal