Noul CA al TVR va fi numit de Parlament în 22 martie

Noul CA al TVR va fi numit de Parlament în 22 martie
scris 7 mar 2016

Noul Consiliu de Administrație al TVR va fi numit de Parlament în 22 martie, a decis, luni, conducerea celor două Camere.

Conform surselor citate, Birourile permanente reunite au decis ca, până când noul Consiliu de Administrație va fi supus votului plenului comun, comisiile reunite de cultură din Camera Deputaților și Senatului să demareze, în procedură de urgență, audierile reprezentanților propuși de partide și de instituțiile statului pentru noul Consiliu de Administrație al TVR, scrie News.ro

Totodată, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a prezentat în Birourile Permanente reunite propunerea sa de modificare a legii de funcționare a SRTV, pentru intrarea în insolvență a Televiziunii Publice.

Televiziunea Publică are Consiliu de Administrație interimar din luna septembrie 2015, când Raportul de activitate al instituției pe 2014 a fost respins, de plenul comun al celor două Camere, iar potrivit legii, Consiliul de Administrație și președintele director general al TVR de la acea vreme, Stelian Tănase, au fost demiși. Plenul Parlamentului a votat, atunci, numirea Irinei Radu ca președinte interimar al TVR.

viewscnt
Afla mai multe despre
tvr
parlament