O reformă a taxei radio-TV din Marea Britanie, motiv de îngrijorare pentru BBC

O reformă a taxei radio-TV din Marea Britanie, motiv de îngrijorare pentru BBC
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2020

Britanicii care nu plătesc taxa radio-TV vor fi în continuare dați în judecată? Guvernul de la Londra nu mai dorește acest lucru, însă reforma propusă îngrijorează grupul media BBC, ale cărui finanțe se bazează pe această sursă de venituri, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Ministrul Culturii, Nicky Morgan, a anunțat miercuri că va lansa o consultare publică despre posibilitatea de a dezincrimina neplata taxei radio-TV. Dacă populația va aproba măsura, ea va intra în vigoare în aprilie 2022, scrie Agerpres.

Liga Profesionistă de Fotbal și eAD Interactive lansează aplicația mobilă LIGA 1 Casa Pariurilor CITEȘTE ȘI Liga Profesionistă de Fotbal și eAD Interactive lansează aplicația mobilă LIGA 1 Casa Pariurilor

Aceasta este încă o veste proastă pentru radiodifuzorul public britanic, care se confruntă deja cu un exod al publicului tânăr către platformele online. Privat și de taxa radio-TV pentru persoanele trecute de 75 de ani, grupul britanic este constrâns să facă economii.

viewscnt
Afla mai multe despre
bbc
taxa raduo tv
marea britanie