Prima News, cea mai nouă televiziune din portofoliul Grupului Clever, reușește cifre bune de audiență la doar o lună de la lansare

Prima News, cea mai nouă televiziune din portofoliul Grupului Clever, reușește cifre bune de audiență la doar o lună de la lansare
scris 30 ian 2023

 

Prima News, cea mai nouă televiziune din portofoliul Grupului Clever, reușește, la doar o lună de la lansare, cifre bune de audiență.

Potrivit măsurătorilor oferite de Kantar Media, în ultimele 7 zile, în rândul populației adulte din mediul urban (18+ urban), emisiunile cele mai urmărite de pe Prima News au fost World Wide Banciu, cu o audiență medie de peste 20.000 de telespectatori, și La final, emisiunea difuzată duminica de la 19.30 și prezentată de Ionuț Cristache, cu o medie de 10.000 de telespectatori.

Marți, 24 ianuarie, emisiunea prezentată de Radu Banciu a avut un rating de 0,4 puncte,  29.000 de telespectatori erau în acel moment în fața micului ecran pe Prima News. Și emisiunea La final, prezentată de Ionuț Cristache, a avut în săptămâna monitorizată 0,1 puncte de rating și o medie de peste 10.000 de telespectatori din mediul urban.

Potrivit datelor Kantar Media, pe intervalul  22:00-23:00, în săptămâna 23-29 ianuarie, Prima News s-a clasat pe locul 5 în rândul televiziunilor de știri (medie săptămânală) pe targetul 18 + Urban. Canalul de știri are cel mai tânăr public din rîndul canalelor de știri din România și a atras în doar o lună, prin conținutul său, tinerii din categoria 18+, din mediul urban. 

Cea mai nouă televiziune de știri, Prima News, aduce o abordare editorială unică, cu focus pe dezbaterea echilibrată și echidistantă, și adresează un îndemn către telespectatori pe măsura proiectului ambițios de televiziune: ,, facem știri împreună!”. Telespectatorii Prima News sunt în contact continuu cu redacția la numărul de WhatsApp 0727.222.244. Prima News abordează, zi de zi, teme care îi interesează pe români: școală, spital, autostradă, clasa politică, energie, diaspora, agricultură.

 

În grila de programe Prima News se regăsesc:

  • de la 09.00, Prima News cu Raluca Al-Haddad
  • de la 12.00, Prima News cu Andrei Gheorghe
  • de la 16.00, Prima News cu Ciprian Aron
  • de luni până miercuri, de la 20.00, Costi Mocanu și Sebastian Zachmann vă așteaptă la Proiect de țară: România
  • în fiecare joi, de la 20.00, Talk News, emisiunea la care participă toți moderatorii Prima News
  • de luni până joi, de la 22.00, World Wide Banciu cu Radu Banciu
  • de luni până joi, de la 23.00, România de la A la Z cu Sabin Gherman
  • în fiecare duminică, de la 19.30,  ,,La final” cu Ionuț Cristache

La Prima News, facem știri împreună, punem accent pe dezbatere și  analiză, iar jurnaliștii Prima News își propun să le explice telespectatorilor actualitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima news
televiziune