Prima TV, în topul preferințelor telespectatorilor

Prima TV, în topul preferințelor telespectatorilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2024

Prima TV, televiziune din portofoliul Grupului Clever, este în topul preferințelor telespectatorilor. Filmul de acțiune de luni seara și știrile Focus au reușit să capteze atenția celor aflați în fața micului ecran.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Luni, 18 martie, în intervalul 20.00-23.00, în rândul publicului național, 21-59, Prima TV s-a plasat pe locul IV în audiențe, cu 1,7 puncte de rating și 4,8 % cotă de piață.

ANPC a amendat cu 55.000 de lei platforma iabilet.ro deoarece nu a rambursat contravaloarea unor bilete pentru spectacole care au fost anulate CITEȘTE ȘI ANPC a amendat cu 55.000 de lei platforma iabilet.ro deoarece nu a rambursat contravaloarea unor bilete pentru spectacole care au fost anulate

Potrivit datelor Kantar Media, în același interval orar, în rândul publicului 18-54 din mediul urban, Prima TV a înregistrat 1,56 puncte de rating și o cotă de piață de 4,67%. Peste 80.000 de telespectatori de la orașe urmăreau la Prima TV filmul de acțiune Rambo II, cu Sylvester Stallone în rolul principal,  și știrile FOCUS 22, prezentate de Ioana Maria Moldovan.

Pe ambele categorii de audiență Prima TV, s-a clasat pe locul IV, imediat după Pro Tv, Antena 1 și Kanal D.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
focus