Prima TV, lider absolut de audiență cu meciul România – Belarus

Prima TV, lider absolut de audiență cu meciul România – Belarus
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2023

Victorie pentru România, victorie în audiențe pentru Prima TV. Televiziunea din portofoliul Clever Media a fost lider absolut de audiență cu România – Belarus. Meciul difuzat de Prima TV a fost cel mai urmărit program pe intervalul de difuzare atât la nivel urban cât și național. La nivel urban, în rândul publicului masculin,  audiența a fost  de 2.7  ori mai mare decât următorul clasat, Antena 1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Românii iubesc Naționala de fotbal! În meciul pentru calificarea la EURO 2024, 1, 3 milioane de milioane de români au trăit intens, minut de minut, in fata televizorului pe Prima TV.

SURPRIZĂ Poșta Română vrea să intre pe piața RCA CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ Poșta Română vrea să intre pe piața RCA

Potrivit datelor Kantar Media, pe publicul comercial, urban, 18 +, Prima TV a înregistrat 9,3% rating și o cotă de piață de 22 %. Pe publicul național, 21-59, PrimaTV a avut 7,3% rating și 19,9 cotă de piață. 

În următorii 3 ani, Prima TV susține Naționala și are o superofertă pentru telespectatori: 20 de meciuri ale echipei naționale vor fi pe Prima TV și primaplay.ro. Printre acestea, preliminariile UEFA Euro 2024 și FIFA World Cup 2026 si meciuri din UEFA Nations League! 

Naționala joacă la Prima TV! 

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
audienta