Principalele televiziuni din Grupul Clever, în preferințele românilor la nivel național

Principalele televiziuni din Grupul Clever, în preferințele românilor la nivel național
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2023

Știrile, divertismentul, fotbalul și filmele românești au fost printre alegerile telespectatorilor în acest weekend.  Ziua de duminică, 05 februarie, a plasat pachetul principal TV din Grupul Clever în preferintele romanilor la nivel național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, în intervalul 18.00-23.00, cele 4 canale de televiziune au fost vizitate de peste 3 milioane de telespectatori (Av. Rch. (000), oameni care s-au aflat, cel puțin un minut, în fața micului ecran pe cel puțin una dintre televiziunile monitorizate din Grupul Clever. Potrivit datelor Kantar Media, rating-ul mediu pe Grup a fost de 466.000 de telespectatori/ minut. În plus, peste 1,2 milioane de persoane au urmărit în medie peste 30 de minute canalele de televiziune Prima TV, Prima Sport, Prima News sau Cinemaraton.

În seara de duminică, 05 februarie, telespectatorii Prima TV se informau de la Focus 18 și trăiau intens aventurile celor două familii prezentate în emisiunea Schimb de mame, stăteau în suspans în așteptarea deznodământului derby-ului campionatului, meciul dintre CFR Cluj și FCSB difuzat de Prima Sport 1,  urmăreau pe Cinemaraton două filme clasice din cinematografia românească, Cel mai iubit dintre pâmânteni și Ultimul cartuș, sau  aflau cele mai importante subiecte ale săptămânii în emisiunea La final, difuzată de Prima News.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
prima sport
prima news