Probleme de accesare a site-urilor mai multor media independente și a Facebook în Rusia

Probleme de accesare a site-urilor mai multor media independente și a Facebook în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2022

Paginile de internet ale Facebook și a mai multor mass-media independente erau parțial inaccesibile vineri în Rusia, pe măsură ce autoritățile strâng lațul în jurul vocilor critice, în plin război cu Ucraina, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Serviciul de monitorizare GlobalCheck și jurnaliști AFP din Moscova au constatat probleme la accesarea site-ului Facebook, precum și a celor ale mass-media Meduza, Deutsche Welle, RFE-RL și serviciului în limba rusă al BBC.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Pe contul săi Telegram, Meduza a indicat că site-ul său nu se mai deschide pentru "unii din utilizatorii săi" din Rusia, dar a precizat că nu a primit deocamdată o notificare din partea autorităților, scrie Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
rusia
presa