Raluca Moș este noua prezentatoare de știri sportive de la postul Look Plus

Raluca Moș este noua prezentatoare de știri sportive de la postul Look Plus
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2020

Începând din 27 ianuarie 2020, postul TV Look Plus difuzează un jurnal de știri sportive, Știrile Look, de luni până vineri de la ora 18:00, prezentate de Raluca Moș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Știrile Look își propun să extindă Universul competițiilor transmise de Look Plus și Look Sport, să ofere telespectatorilor toate informațiile, momentele și poveștile care contează. Știrile Look sunt un sportshow gândit să celebreze sportul și pasiunea pentru el, să le ofere telespectatorilor acces la cele mai mari vedete din sport și în sânul celor mai iubite echipe, goluri de văzut pe repeat, faze memorabile și momente incredibile.

ULTIMA ORĂ Deficitul bugetar a fost anul trecut de 4,6% din PIB, peste ținta de 4,4% asumată de actualul guvern CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Deficitul bugetar a fost anul trecut de 4,6% din PIB, peste ținta de 4,4% asumată de actualul guvern

Raluca Moș, noua prezentatoare de la Look Plus, vine după o carieră internațională de 10 ani în modeling. Raluca a avut contracte cu agenții prestigioase din Asia, Statele Unite și toate capitalele modei din Europa (Paris, Milano, Londra, Berlin) și a semnat numeroase campanii de imagine pentru branduri internaționale de îmbrăcăminte, accesorii sau produse de înfrumusețare.

Telespectatorii Știrilor Look nu vor rata niciun gol spectaculos, nicio poveste incredibilă, nicio informație de ultimă oră.

Look Plus și Look Sport transmit cele mai importante competiții din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Olanda și Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin si Liga Națională de baschet.

viewscnt
Afla mai multe despre
raluca moș
look plus