Redactorul-șef al publicației Sputnik a murit la Moscova după ce a căzut de la etajul al patrulea al unei clădiri

Redactorul-șef al publicației Sputnik a murit la Moscova după ce a căzut de la etajul al patrulea al unei clădiri
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2021

Conform oamenilor legii, Posvirnin se afla sub influența drogurilor la momentul morții sale. Defunctul închiriase un apartament cu familia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Yegor Prosvirnin, redactor-șef la Sputnik și Pogrom, a murit în urma căderii de la fereastra situată la etajul al patrulea al unui imobil de pe bulevardul Tverskoy din centrul Moscovei, conform agenției ruse de știri TASS, care citează surse din cadrul organelor de anchetă, scrie Adevarul.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

Jurnalistul era în stare de ebrietate și sub influența drogurilor la momentul incidentului, conform acelorași surse. "Yegor Prosvirnin, în vârstă de 38 de ani, și familia sa au închiriat un apartament la etajul al patrulea al unui imobil din centrul Moscovei. Potrivit datelor preliminare, la momentul incidentului se afla sub influența drogurilor".

De asemenea, potrivit sursei citate, înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat, fiind chemată și o ambulanță pentru el. Înainte de moartea sa, Yegor Prosvirnin s-a comportat inadecvat, conform datelor preliminare, fiind sub influența drogurilor și a intoxicației alcoolice. Potrivit sursei, după ce Prosvirnin s-a închis în camera lui, a aruncat pe jos lucruri și a spart mobilă. Pentru a ajunge acolo, oamenii legii au fost nevoiți să urce prin balconul alăturat.

Anterior, raportarea inițială a incidentului raporta că un bărbat gol a murit după ce a căzut pe fereastra unei case de pe bulevardul Tverskoy. El s-a dovedit a fi redactorul-șef al ziarului Sputnik și Pogrom, Yegor Prosvirnin. În mâinile bărbatului au fost găsite un recipient cu gaz și un cuțit.

Pentru a stabili circumstanțele morții lui Prosvirnin, va fi efectuată o examinare medico-legală.

Prosvirnin a fost redactorul șef al revistelor Sputnik și Pogrom, lansate în 2012. Scopul său era proclamarea Rusiei în stat național al poporului rus, precum și trecerea la standardele și principiile de bază europene - democrația, egalitatea tuturor în fața legii, separarea puterilor și principiul „statul este pentru rușii, nu rușii pentru stat”. În 2017, publicațiile sale au fost incluse de Roskomnadzor în lista celor interzise și blocate în Federația Rusă.

viewscnt
Afla mai multe despre
sputnik
moscova