Rubrica de sănătate - în fiecare joi, de la 13.20, pe Profit News

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2022

"Rubrica de sănătate", emisiune în care vor fi invitați medici, psihologi, dieteticieni, psihiatri, va fi difuzată în fiecare joi, de la 13.20, pe Profit News și live pe profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ultimii ani au adus schimbări majore: pandemia, războiul din Ucraina, criza energiei, inflația, sunt cele mai importante dintre ele. Iar în acest context incertitudinea, lipsa predictibilității, recesiunea, sunt cuvintele de ordine. Grija zilei de mâine, a facturilor tot mai greu de suportat, frica de concediere, toate sunt surse de stres care își pot lăsa amprenta asupra sănătății noastre. În acest context al vieții compuse din loc de muncă- rate -pandemie-recesiune, fiecare dintre noi trebuie să-și găsească și să-și mențină un echilibru fizic și psihic. Profit News vine în sprijinul celor care-l caută, cu o rubrică săptămânală, în care vor fi invitați medici de diferite specialități, psihologi, dieteticieni, dar și psihiatri care pot ajuta în găsirea echilibrului fizic și emotional”, anunță realizatorii emisiunii.

Vor fi abordate si analizate sfaturi care pot fi aplicate în viata de zi cu zi, legate de alimentație sănătoasă, mișcare și sport, recuperare medicală, beneficiile meditației și mindfulnessului, rolul psihologului în echilibrul emoțional, somnul odihnitor și efectele somnului insuficient, epuizarea mentală, cum și cât trebuie să muncim, dar și multe alte sfaturi.

Rubrica de Sănătate este un nou proiect special in tandemul Profit News TV si news.ro și va fi moderată de Constantin Opriș și Eugenia Foarfecă

Emisiunea se va desfășura în direct, săptămânal, joia, de la 13.20, timp de 20 de minute. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rubrica de sănătate
profit news