Serviciul de streaming BritBox al BBC și ITV, în alte 25 de țări și teritorii din lume

Serviciul de streaming BritBox al BBC și ITV, în alte 25 de țări și teritorii din lume
scris 27 iul 2020

Serviciul de streaming BritBox al BBC și ITV va fi lansat în 25 de țări și teritorii din lume, în Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Africa, potrivit The Hollywood Reporter.

Platforma a fost lansată în Marea Britanie, în luna noiembrie 2019, iar anul acesta va fi disponibilă și în Australia. De asemenea, ea este disponnibilă în SUA și Canada, serviciul de streaming având deja peste 1 milion de abonați, scrie News.ro.

Opt dintre cele mai populare reviste din Australia nu vor mai apărea pe piață din cauza coronavirusului. Și publicația britanică Q își încetează apariția după 34 de ani CITEȘTE ȘI Opt dintre cele mai populare reviste din Australia nu vor mai apărea pe piață din cauza coronavirusului. Și publicația britanică Q își încetează apariția după 34 de ani

Nu au fost anunțate încă țările și teritoriile în care va ajunge BritBox în viitor.

BritBox oferă o amplă colecție de programe britanice, inclusiv „Shetland”, „Vera”, „Coronation Street” și „EastEnders”, a lansat coproducții ca „The Bletchley Circle: San Francisco”, „The Mallorca Files”, „There She Goes” și „The Bay”.

Săptămâna trecută, a fost anunțat că au fost comandate producțiile originale „A Spy Among Friends” (Sony & ITV Studios), „The Beast Must Die” (New Regency Television, Scott Free), „Crime” (Bucaneer Media) și „Magpie Murders” (Eleventh Hour Films).

viewscnt
Afla mai multe despre
britbox
bbc
itv