UEFA Nations League: România - Muntenegru, azi de la 21:45 în direct și în exclusivitate la Prima TV

UEFA Nations League: România - Muntenegru, azi de la 21:45 în direct și în exclusivitate la Prima TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2022

După înfrângerea din deplasare, tricolorii sunt mai deciși ca niciodată să își ia revanșa. Marți, 14 iunie, de la 21:45, echipa antrenată de Edi Iordănescu luptă să aducă primele 3 puncte în meciul de acasă, de pe stadionul Giulești, împotriva celor din Muntenegru.  Meciul din UEFA Nations League este în direct și în exclusivitate la Prima TV.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din vara lui 2022, Prima TV  are o superofertă: 20 de meciuri ale echipei naționale , în următorii 4 ani, vor fi pe Prima TV și primaplay.ro. Printre acestea, preliminariile UEFA Euro 2024 și FIFA World Cup 2026, dar și meciuri din cele două ediții ale UEFA Nations League! 

Protest într-o benzinărie din România din cauza prețului carburanților. Șoferii au blocat pompele CITEȘTE ȘI Protest într-o benzinărie din România din cauza prețului carburanților. Șoferii au blocat pompele

Prima TV dedică seara de marti, 14 iunie, partidei dintre Romania-Muntenegru. De la 21.00 începe studioul UEFA Nations League, moderat de Alex Rădulescu, de la 21.45, în direct de pe Giulești, partida dintre România si Muntenegru, iar de la 23.45 revenim în Studioul UEFA Nations League.

viewscnt
Afla mai multe despre
romania-muntenegru
prima tv