Un nou serviciu de streaming a fost lansat în România

Un nou serviciu de streaming a fost lansat în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2022

Hayu, serviciul video-on-demand (SVOD) al NBCUniversal International cu conținut reality tv, pe bază de abonament, a fost lansat în România și în alte 15 țări din Europa Centrală și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Alături de România, serviciul intră și în Albania, Andorra, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Kosovo, Malta, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia.

CNAIR a anunțat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția Lotului 1 al A0 Nord CITEȘTE ȘI CNAIR a anunțat câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția Lotului 1 al A0 Nord

Hayu a fost lansat în Marea Britanie, Irlanda și Australia în martie 2016, urmate de Norvegia, Suedia, Finlanda și Danemarca în noiembrie 2017 și s-a extins în Canada în septembrie 2018, Benelux în decembrie 2018 și Asia de Sud-Est în octombrie 2019.

Serviciul s-a extins în Germania și Austria în noiembrie 2020, urmate de Franța, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă în februarie 2021 și India în decembrie 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
nbcuniversal international
streaming