VEVO își va închide site-ul și va putea fi accesat prin intermediul YouTube

VEVO își va închide site-ul și va putea fi accesat prin intermediul YouTube
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2018

VEVO, serviciul de găzduire video fondat în 2009 ca joint venture al trei case de discuri, și-a recunoscut înfrângerea în fața YouTube și a anunțat că va închide aplicațiile și site-ul operate independent, potrivit Rolling Stone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a anunțat joi că își va închide aplicațiile mobile și site-ul și că, mai departe, se va concentra pe urmărirea de noi oportunități de creștere, scrie News.ro

VEVO, abreviere a „video evolution”, va continua să investească în conținut original și sponsorizări, dar își va închide platformele operate independent.

Deținută de Sony Music Entertainment, Universal Music Group și Abu Dhabi Media Company, VEVO partajeazǎ veniturile din publicitate, iar gǎzduirea videoclipurilor este asiguratǎ de YouTube și Google.

Bucureștenii se numără printre cei mai nemulțumiți europeni de spațiile publice din orașul lor CITEȘTE ȘI Bucureștenii se numără printre cei mai nemulțumiți europeni de spațiile publice din orașul lor

„Catalogul videoclipurilor muzicale premium și conținutul original vor continua să ajungă la un public numeros pe YouTube, iar noi explorăm modalități de a lucra cu alte platforme, pentru a continua extinderea accesului la conținutul VEVO”, au mai transmis reprezentanții platformei.

Cei care folosesc VEVO pe Android, iOS și Windows Mobile apps vor primi o aplicație pentru a-și muta playlist-urile pe YouTube.

Săptămâna aceasta, a fost lansat YouTube Music, un serviciu de streaming care oferă conținut premium contra-cost.

viewscnt
Afla mai multe despre
vevo
youtube