VIDEO Euronews lansează un canal de știri în România. "România are o piață media foarte competitivă, dar vom livra un conținut unic."

VIDEO Euronews lansează un canal de știri în România. "România are o piață media foarte competitivă, dar vom livra un conținut unic."
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 ian 2021

Euronews se extinde în România, unde va lansa un canal de știri printr-un parteneriat cu Universitatea Politehnică din București (UPB).

Urmărește-ne și pe Google News

"România are o piață media foarte competitivă, cu o serie de canale de știri. Credem însă că Euronews România va avea livra un conținut unic care astăzi lipsește din peisajul media național", a anunțat Michael Peters, CEO Euronews.

Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială CITEȘTE ȘI Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială

Euronews România este primul proiect de acest tip lansat în Uniunea Europeană și va fi construit pe baza unei televiziuni deja existente - UPB Sigma TV. Până la lansare, echipa va ajunge la peste 100 de angajați la nivel local.

Grupul Euronews, cu sediul la Lyon (Franța), a fost înființat în 1993 și operează prin intermediul a 12 platforme, inclusiv 9 canale de știri. Potrivit propriilor date, Euronews are 400 de milioane de telespectatori în 160 de țări.

În ultimii doi ani, Euronews s-a extins în Albania și Georgia. Totodată, grupul pregătește lansarea Euronews Serbia.

viewscnt
Afla mai multe despre
euronews romania
euronews
lansare euronews