MedLife îl numește pe Radu Petrescu în funcția de director de Resurse Umane

MedLife îl numește pe Radu Petrescu în funcția de director de Resurse Umane
Wili Bitescu
Wili Bitescu
scris 14 sep 2017

Furnizorul de servicii medicale MedLife a anunțat numirea lui Radu Petrescu în funcția de Director de Resurse Umane (HR) al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Absolvent al facultății de sociologie din cadrul Universității București și având o experiență de peste 12 ani în sfera resurselor umane din industriile farma și FMCG, Radu Petrescu va coordona politicile de resurse umane pentru Grupul MedLife, ce are acum peste 5.000 de angajați.

Anterior, Radu Petrescu a ocupat funcția de HR Manager Europa Centrala și de Est pentru Danone. A mai deținut poziția de Operations Manager - HR Operations Europe în cadrul Pfizer, dar și în domeniul serviciilor de consultanță și audit, unde a activat pentru PricewaterhouseCoopers (PWC).

Listarea MedLife atrage atenția competitorului Regina Maria, inclusiv ca soluție de exit al proprietarului. Răspunsul CEO la întrebarea Profit.ro: listarea este o opțiune! CITEȘTE ȘI Listarea MedLife atrage atenția competitorului Regina Maria, inclusiv ca soluție de exit al proprietarului. Răspunsul CEO la întrebarea Profit.ro: listarea este o opțiune!

MedLife, companie unde pachetul majoritar este deținut de familia Marcu, a fost listată la cota Bursei de Valori București în luna decembrie a anului trecut.

MedLife și-a triplat profitul net la 6 luni, în condițiile unei creșteri cu 28,76% a cifrei de afaceri la 301,09 milioane lei, de la 233,84 milioane lei în perioada similară  anului trecut. MedLife (M) a realizat în primul semestru al acestui an venituri operaționale de 310,41 milioane lei, cu 32,50% mai mari decât cele de 234,27 milioane lei din S1 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
radu petrescu