Nordis Group numește pentru Mamaia un General Manager fost la hotelul The Ritz-Carlton din Budapesta

Nordis Group numește pentru Mamaia un General Manager fost la hotelul The Ritz-Carlton din Budapesta

Meda Annemarie Vasiliu

scris 13 apr 2021

Nordis Group, companie imobiliară specializată în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, continuă dezvoltarea pentru proiectele de pe litoral și o numește pe Meda Annemarie Vasiliu ca General Manager pentru hotelul Nordis Mamaia 5 stele. Hotelul va fi deschis anul acesta. 

Meda Annemarie Vasiliu are o experiență de 20 de ani în industria ospitalității, lucrând la JW Marriott Hotel. Ultimii doi ani și jumătate i-a petrecut la Budapesta, în cadrul hotelului luxury The Ritz-Carlton. Aici a activat ca Director General și Director de vânzări și marketing.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Echipa condusă de noul General Manager va fi formată din peste 250 de persoane.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nordis Real Estate, Nordis Travel și Nordis Property Management.

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis group
the ritz-carlton