Operațiune: Retailerul Profi primește 273 milioane euro, cea mai mare infuzie din august la o companie cu capital străin

Operațiune: Retailerul Profi primește 273 milioane euro, cea mai mare infuzie din august la o companie cu capital străin
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2018

Profi Rom Food, compania care administrează rețeaua magazinelor Profi, deținută de fondul de investiții Mid Europa, a primit în luna august o infuzie de capital de aproape 273 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta a fost cea mai mare majorare de capital înregistrată în luna august la o companie cu capital străin, conform datelor Profit.ro.

Compania și-a planificat investiții de peste 50 de milioane de euro pentru acest an, cea mai mare parte în extinderea rețelei și a bazei logistice, urmând să ajungă la aproximativ 900 de unități.

EXCLUSIV Casa de Vinuri Huși, printre cei mai mari producători din Moldova, negociază cu Purcari Wineries preluarea business-ului și o infuzie masivă de capital CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Casa de Vinuri Huși, printre cei mai mari producători din Moldova, negociază cu Purcari Wineries preluarea business-ului și o infuzie masivă de capital

Cu magazine în 419 localități și o echipă de peste 14.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România. Rețeaua Profi a ajuns la aproximativ 800 de magazine în România.

Fondul de investiții Mid Europa, proprietar al operatorului de servicii medicale private Regina Maria, a cumpărat rețeaua de magazine Profi în noiembrie 2016 cu 533 de milioane de euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc, anunțată atunci în premieră de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
majorare capital
onrc