PayPoint România instalează un nou CEO, după ce a fost preluată de Innova

PayPoint România instalează un nou CEO, după ce a fost preluată de Innova

Utku Ogrendil

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iun 2021

Utku Ogrendil a fost numit în funcția de CEO al PayPoint România. Cu experiență în domeniul financiar-bancar, acesta se va concentra asupra consolidării poziției companiei pe plan local, cu accent pe inovație. Numirea lui Utku Ogrendil în funcția de CEO al companiei este făcută după ce fondul de private equity Innova Capital a preluat integral activele și operațiunile PayPoint Services SRL.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

PayPoint România a raportat active brute de 48,5 milioane de lire sterline la finalul lunii martie 2020.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Prin intermediul celor peste 19.000 de terminale situate în toată țara și al parteneriatelor cu peste 210 de furnizori de telecomunicații, utilități, transport și servicii financiare, compania colectează peste 100 de milioane de plăți de facturi pentru 85% din furnizorii români de utilități și telecomunicații. PayPoint România furnizează și servicii de reîncărcare a cartelelor și transfer de bani și permite plata cu cardul de credit sau debit.

viewscnt
Afla mai multe despre
paypoin
utku ogrendil