Piața imobiliară din Europa de Est a revenit la ritmurile de creștere de dinaintea crizei

Piața imobiliară din Europa de Est a revenit la ritmurile de creștere de dinaintea crizei
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2018

Piețele imobiliare din Europa de Est rămân atractive pentru dezvoltatori, în condițiile în care perspectivele economice contracarează volatilitatea politică din regiune, au apreciat directorii din industrie care au participat la o conferință la Viena, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prețurile în regiune au crescut pe măsură ce au intrat bani în imobiliare la un nivel fără precedent după 2007. Anul trecut, investițiile în imobiliare au fost similare cu nivelul de 12,2 miliarde de euro înregistrat în 2016, scrie Agerpres.

Castelul Bran a fost vizitat anul trecut de peste un milion de oameni. Străinii, atrași de legenda lui Dracula CITEȘTE ȘI Castelul Bran a fost vizitat anul trecut de peste un milion de oameni. Străinii, atrași de legenda lui Dracula

În România, piața este una din cele mai puternice din regiune "în pofida situației politice" iar investitorii continuă să o aprecieze ca fiind "interesantă" și le place aici, a spus Remon Vos de la dezvoltatorul ceh de parcuri industriale CTP Invest spol s.r.o.

viewscnt
Afla mai multe despre
piata imobiliara
europa de est