Platforma BenefitOnline.ro ro - afaceri mai mari

Platforma BenefitOnline.ro ro - afaceri mai mari

Stelian Bogza

scris 28 ian 2020

Platforma BenefitOnline.ro, achiziționată recent de Edenred România, a înregistrat în 2019 o creștere de 70% a cifrei de afaceri față de 2018, când s-a situat la 32 de milioane de lei.

La finalul anului trecut, platforma era utilizată de circa 180.000 de angajați, din aproximativ 300 de firme din România.

Cărțile în exclusivitate, cele cu autograf, publicațiile de limbă engleză și volumele pentru copii cresc vânzările Libris.ro. INFOGRAFIC Harta României în cărți citite CITEȘTE ȘI Cărțile în exclusivitate, cele cu autograf, publicațiile de limbă engleză și volumele pentru copii cresc vânzările Libris.ro. INFOGRAFIC Harta României în cărți citite

Numărul mai mare de companii client și suplimentarea bugetelor de beneficii alocate de angajatori au sprijinit creșterea veniturilor BenefitOnline.ro în 2019. La nivelul întregului an, sumele alocate de toate companiile client au urcat la 227 de milioane de lei (aproximativ 48 milioane de euro).

Bugetul lunar pentru beneficii oferit fiecărui angajat de către companie a variat între 200 de lei și 750 de lei, media lunară fiind de aproximativ 400 de lei.

EXCLUSIV Alin Niculae, proprietarul unuia dintre cei mai mari distribuitori independenți de motorină din România, a cumpărat o parte din parcul Grozăvești la preț derizoriu și pregătește lovitura CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Alin Niculae, proprietarul unuia dintre cei mai mari distribuitori independenți de motorină din România, a cumpărat o parte din parcul Grozăvești la preț derizoriu și pregătește lovitura

În octombrie 2019, Edenred România, cea mai mare companie emitentă de carduri și tichete de beneficii pentru salariați, a achiziționat Benefit Online, companie fondată de antreprenorii Adrian Sârbu și Stelian Bogza.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
benefitonline.ro
salariu
stelian bogza