Mâncarea servită într-un spital din vestul Belgiei a fost apreciată de un prestigios ghid de restaurante francez, informează Reuters.
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
AZ Groeninge, situat în orașul Kortrijk, a devenit primul spital din Benelux recunoscut oficial de Gault & Millau pentru calitatea preparatelor pe care le servește pacienților, potrivit Agerpres.
CITEȘTE ȘI FOTO Analiză în Spania - 2023 este anul Digi. Devine cel mai mare rival, pregătind investiții de 2 miliarde de euro și un serviciu de televiziune cu platăMarc Declerck, director executiv al Gault & Millau Benelux, a spus că producătorul ghidului colaborează de peste 10 ani cu companii și cămine de bătrâni în ceea ce privește mesele servite angajaților sau rezidenților.
Spitalul a adus experți de la Gault & Millau pentru a examina mâncarea și a oferi sfaturi pentru îmbunătățirea meselor, în special în ceea ce privește preparatele din pește, sosurile și mâncărurile din cartofi.
CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Primul hotel din România sub brandul Handwritten CollectionGhidul a stabilit ulterior că preparatele oferite de spital au un standard înalt, iar Declerck a spus că ar fi fericit să poată servi unele dintre preparate chiar la el acasă.
Cel mai important sfat, a spus el, este folosirea unor ingrediente de calitate și a unor rețete simple.
CITEȘTE ȘI FOTO Clotilde Armand a semnat contractul pentru PUZ-ul „Promenada verde”''Oamenii nu vor neapărat lucruri complicate. Să fie sănătos, să fie gustos... Încearcați să gătiți pentru ei ca și cum ați găti pentru propria persoană'', a spus el.
Preparatele destinate pacienților nu vor fi efectiv prezente în ghidul anual al restaurantelor, dar au fost certificate în mod oficial de Gault & Millau pentru 2023.