Producătorul de echipamente electrice AAGES semnează un contract de 800.000 euro cu HILTI din Ungaria și intră în Tunisia

Producătorul de echipamente electrice AAGES semnează un contract de 800.000 euro cu HILTI din Ungaria și intră în Tunisia
scris 23 ian 2018

Producătorul de instalații industriale AAGES Târgu Mureș (AAG) a semnat un contract în valoare de 800.000 euro cu distribuitorul de echipamente pentru construcții HILTI din Ungaria.

Totodată, compania intră pe piața din Tunisia, semnând un contract cu LTM Tunisia, produsele AAGES fiind acum prezente în 25 de țări.

AAGES s-a listat la cota BVB în vara anului trecut, în urma unei oferte publice anunțată în premieră de Profit.ro și închisă după numai 2 zile, operațiunea de piață intermediată de SSIF Goldring din Târgu Mureș având o valoare de 5,56 milioane lei (1,22 milioane lei).

VIDEO Un spot publicitar din România, în topul celor mai vizualizate reclame pe YouTube la nivel european CITEȘTE ȘI VIDEO Un spot publicitar din România, în topul celor mai vizualizate reclame pe YouTube la nivel european

Titlurile AAGES, companie care îl are ca acționar majoritar pe inginerul Gabor Molnar, sunt tranzacționate astăzi la prețul de 3,7 lei/acțiune și are o capitalizare de 37 milioane lei.

Profit.ro a anunțat, în august, că pachete de acțiuni consistente de acțiuni ale AAGES au fost cumpărate de un partener din Germania care are ca țintă o partcipație de 10% din acțiunile companiei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
aages
contract
hilti