Promateris se împrumută la ING Bank

Promateris se împrumută la ING Bank
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2022

ING Bank România a acordat un credit de 8,5 milioane de euro (42 milioane de lei) grupului industrial român Promateris, pentru dezvoltarea capacității de producție de ambalaje din materiale biodegradabile și compostabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Promateris intenționează să achiziționeze noi echipamente și să construiască o platformă industrială. Aceasta va fi destinată producției și distribuției de ambalaje cu amprentă redusă de carbon.

Turiștii au cheltuit de 1 Mai pe litoral peste 100 milioane lei. Cifra sosirilor - peste ultimul an ante-pandemie CITEȘTE ȘI Turiștii au cheltuit de 1 Mai pe litoral peste 100 milioane lei. Cifra sosirilor - peste ultimul an ante-pandemie

Compania Promateris este listată la Bursa de Valori București. În anul 2021 a avut o cifră de afaceri consolidată de 187,3 milioane de lei, în creștere cu 61% față de anul precedent. Grupul a înregistrat un EBITDA consolidat de peste 30 milioane de lei, cu 129% mai mult față de 2020. Totodată, compania a înregistrat un profit net de 18,3 milioane de lei, în creștere cu 393% față de 2020.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank românia
promateris